Bezorging binnen 3 werkdagen

Puur Pannenkoek - Orvelte

Tijdens onze zoektocht naar (h)eerlijke en unieke lokale producten kwamen wij uit bij de pannenkoeken professor van Nederland: Professor Pannenkoek.

Professor Pannenkoek

De biologische pannenkoekmix van Professor Pannenkoek is verkrijgbaar in verschillende smaken. Het is dus een verrassing welke smaak jij krijgt in je pakket maar 1 ding is zeker het smaakt altijd naar meer! De pannenkoekmix wordt speciaal gemalen in een echte oude molen en wil je zelf meel malen van verschillende oude rassen tarwe? In de winkel is dit onder leiding van de Professor mogelijk.
 

Orvelte

In het museumdorp Orvelte midden in Drenthe zit deze leuke lokale winkel én ondernemer die zijn eigen pannenkoekenmix op de markt brengt. De professor staat elke dag klaar om bezoekers te voorzien van heerlijke pannenkoeken gebakken met zijn eigen pannenkoekenmix.

Orvelte is het oerdorp van de provincie Drenthe. Orvelte heeft de status beschermd dorpsgezicht en is een echt monumentendorp. In Orvelte kun je veel verschillende lokale producten kopen.

Drentse Schatten

De Pannenkoekmix is lekker en lokaal en vanuit elke plek in Drenthe is Puur Pannenkoek in Orvelte makkelijk bereikbaar en de moeite waard om te bezoeken voor een heerlijke pannenkoek. 

De pannenkoekmix zit in de pakketten: Het Drentse Land en Kop van Drenthe

pannenkoek-mix-professor-drentse-schatten-orvelte-kop-van-drenthe

Pannenkoekmix

Appel-Kaneel

Een verrassende smaakbeleving door de verwerking van Elstar appel, die je pannenkoekje of crêpe een heerlijke frisse smaak geeft. Een mix van biologische ingrediënten als appelmeel, tarwebloem, boekweit, kaneel en andere specerijen, waarmee je altijd succes hebt bij je gasten! TIP: Heerlijk met een bolletje ijs en een beetje gembersiroop als dessert!

Spelt-Speculaas

Samengesteld op basis van het 15e -eeuwse recept van Soet-of Liefkoecken*, uit een mix van bio- spelt, -tarwebloem, -boekweit en geurige specerijen als kaneel, kardemon, anijs, gember, kruidnagel en bourbon vanille. Tip: Bak eens een plakje spek mee en geniet van deze fantastische combinatie! 

Spelt-Boekweit

Samengesteld uit 80% puur bio- speltbloem en 20% bio boekweit, een heerlijke mix op alle eetmomenten, die je met zowel zoete als hartige toevoegingen kunt combineren. Tip: Strooi als je de pannenkoek of crêpe in de pan omdraait, pittige geraspte kaas over de pannenkoek ( bijv. een heerlijke peccorino of Parmezaan). Serveren met gember- of kweeperengelei, super!

Kop van Drenthe

kop-van-drenthe-drentse-schatten-lokale-ondernemers

Het Drentse Land

Drentse-Schatten-Drents-Land-Hoogeveen-Orvelte-Nieuw-Amsterdam
puur-pannenkoek-winkel
100% Veilig betalen

PayPal / Ideal / Mastercard