Bezorging binnen 3 werkdagen

Kerstpakketten

Zoek jij een kerstpakket gevuld met lokale lekkernijen van lokale ondernemers?

Drentse-Schatten-Kerst-Pakket

Lokale Kerstpakketten

Drentse Schatten support lokale ondernemers in de provincie Drenthe. Door kerstpakketten van Drentse Schatten aan te schaffen steunt jouw bedrijf al gauw 10 verschillende Drentse ondernemers.

Het initiatief ‘Drentse Schatten’ is afgelopen jaar ontstaan na de komst van de Corona-crisis. Lokale ondernemers in de provincies Drenthe en Groningen kunnen een steuntje in de rug gebruiken en wij zagen de mogelijkheid om vele ondernemers uit de regio te steunen door lokale producten bij hen in te kopen en deze te gebruiken voor het samenstellen van verwenpakketten.

Kerstpakketten

Naast lokale verwenpakketten verzorgt Drentse Schatten nu ook lokale kerstpakketten. Op deze manier maken kunnen niet alleen jouw medewerkers tijdens de kerstdagen genieten van producten uit de regio, maar draag je ook bij aan een zorgeloze decembermaand voor vele lokale ondernemers. 

In plaats van een regulier kerstpakket aan te schaffen met een veelheid aan producten afkomstig uit het buitenland die de lokale economie ondermijnen, bieden wij daarom een (h)eerlijk alternatief.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij van Drentse Schatten verzorgen het gehele traject en dragen er zorg voor dat iedere stap in het proces regionaal is georganiseerd. Samen kijken wij welke lokale ondernemers in jouw regio gevestigd zijn en wat voor producten zij aanbieden. Hierbij kan worden gedacht aan producten variërend van lokaal gebrouwen bier tot Dubbel Drents brood en van een Drentse droge worst tot een stuk kaas, vers van de boerderij.

Alle producten zijn afkomstig van Drentse ondernemers; zelfs de dozen worden in Drenthe (Hoogeveen) geproduceerd en ingepakt door een Sociale Werkplaats uit de regio. 

Maatwerk

Ons team helpt jou verder bij het kiezen van een kerstpakket dat het beste bij jou en je werknemers past en laat zien wat voor mooie producten de provincie allemaal te bieden heeft. Is er geen bestaand pakket dat naadloos aansluit bij jouw wensen? Dan helpen we bij het samenstellen van een maatwerkpakket, waarbij het zelfs mogelijk is om een pakket samen te stellen gevuld met een mix van Drentse en Groningse producten.

“Wij vinden het belangrijk om in deze uitdagende tijd elkaar te steunen. Met de box verrassen we onze medewerkers én ondersteunen we lokale ondernemers. Wij zien dit dan ook als een mooie manier om onze waardering te uiten en er voor elkaar te zijn.”

André Kool

Onze Populairste Pakketten

#SupportYourLocals

Toon je betrokkenheid aan lokale ondernemers en steun hen in deze moeilijke tijd

Waarom Drentse Schatten

Steun lokale ondernemers en verras je medewerkers met heerlijke producten uit de regio.

Lokale Ondernemers

Met 1 pakket support je meerdere lokale ondernemers.

Regiogebonden

De pakketten zijn gevuld met producten uit jouw eigen regio.

Verras je medewerkers

De producten in onze pakketten zijn voor iedereen een verwennerij.

Wat Zeggen Onze Afnemers

Wij hebben al vele medewerkers van verschillende bedrijven blij mogen maken.

Drents-Museum-Drentse-Schatten

Levi houdt de lijntjes kort en is een enthousiaste partner om mee samen te werken. De borrelpakketten zijn ontzettend in de smaak gevallen en werden met een persoonlijk “touch” bij alle collega’s van het Drents Museum bezorgd.

 We kijken uit naar de volgende keer dat we met hem mogen samenwerken!

Drents Museum

Een Greep Uit Onze Pakketten

De Lokale Ondernemers

Wij werken samen met diverse lokale ondernemers uit alle verschillende regio’s in Drenthe.

maallust-veenhuizen-bierbrouwerij-drentse-schatten

Neem Contact Op

Drentse Schatten

085-1305986​

info@drentseschatten.nl

Drentse-Schatten-Kerst-Pakket
100% Veilig betalen

PayPal / Ideal / Mastercard