Bezorging binnen 3 werkdagen

Drentse Schatten

Drentse Schatten stimuleert de verkoop van lokale producten bij lokale bedrijven.

Laten we elkaar helpen

April 2020

Oprichter Levi Vandenberg bedacht een pakket om de lokale ondernemers uit Assen te helpen tijdens de corona pandemie. De pakketten bestonden uit een aspergepakket, wijnpakket, bierpakket en banketbakkerij pakket. De pakketten werden aangeboden aan netwerkclubs uit de regio.

Lokale-Verwenpakketten-Commerciele-Club-Assen
support-your-locals-drentse-schatten-150x150
Rabobank kring Groningen-Drenthe

Support Your Locals

Er begonnen steeds meer aanvragen binnen te komen. De coöperatieve Rabobank kring Groningen-Drenthe support lokale projecten en samen hielpen we ondernemers door heel Groningen en Drenthe door middel van het samenstellen van verschillende verwenpakketten.

Ontdek de verborgen parels

Korte ketens

De Drentse  Schatten worden met zorg samengesteld en producten komen van lokale leveranciers die zoveel mogelijk lokaal produceren. Zo zijn de meeste producten van begin tot eind oer Drents. Op dit moment leveren 19 verschillende lokale ondernemers producten voor de Drentse Schatten en worden deze door 3 verschillende lokale Sociale Werkplaatsen ingepakt.

Drentse-Schatten-Drents-Land-Hoogeveen-Orvelte-Nieuw-Amsterdam
“We zijn op zoek gegaan naar ideeën om ondernemers een steuntje in de rug te geven en anderen uit te dagen zoveel mogelijk lokaal te kopen. Dat is goed voor de ondernemers en voor de leefbaarheid in de dorpen en de steden. En zo ontstond het idee voor een box met food en non-food producten voor een ‘gezellig avondje uit’
Margriet Bruinsma
Rabobank
“Wij vinden het belangrijk om in deze uitdagende tijd elkaar te steunen. Met de box verrassen we onze medewerkers én ondersteunen we lokale ondernemers. Wij zien dit dan ook als een mooie manier om onze waardering te uiten en er voor elkaar te zijn.”
Andre Kool
Afier Accountants
100% Veilig betalen

PayPal / Ideal / Mastercard