Bezorging binnen 3 werkdagen

Veelgestelde Vragen

Frequently asked Questions

Support Your Locals is ontstaan tijdens de corona pandemie. Support your Locals ondersteunt de lokale ondernemers uit de regio. 

De verwenpakketten zijn samengesteld met de gedachten: een avondje uit. In vrijwel elk pakket zit een fles wijn van een lokale slijterij en lokaal gebrouwen bier(en). Daarnaast zitten er diverse lokale lekkernijen in.

Er zijn 3 verschillende pakketten uit 3 verschillende regio’s. Het Drentse Land, Emmen-Coevorden en Kop van Drenthe. Op deze manier support je de ondernemers bij jou uit de buurt.

Eigen pakketten kunnen samengesteld worden bij een minimale afname van 20 pakketten.

Ja dat kan! Tijdens het bestelproces kun je in het opmerkingenveld aangeven dat het een vegetarisch pakket moet zijn. Wij zullen dan de vleesproducten vervangen voor een heerlijk alternatief.

Elke Drentse Schat is voorzien van een ansichtkaart. Geef bij de bestelling in de opmerkingen aan wat wij op het kaartje mogen schrijven en de ontvanger ontvangt de Drentse Schat met een persoonlijk en handgeschreven bericht.

Wij leveren Drentse Schatten aan particulieren en aan bedrijven. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Samen supporten we de lokale ondernemers uit jouw omgeving.

info@drentseschatten.nl

085-1305986

De pakketten worden ingepakt door lokale Sociale Werkplaatsen.

Al onze pakketten zijn gevuld met verse lokale producten. Na het plaatsen van de bestelling wordt deze doorgegeven bij de lokale leveranciers. Wij streven ernaar om het/de pakket(ten) binnen 3 dagen te bezorgen.

De bezorging gaat via DPD. Wij proberen ook zoveel mogelijk zelf de Drentse Schatten te bezorgen zo staan we dicht bij onze supporters.

Na het plaatsen van een bestelling wordt er automatisch een bevestigingsmail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Kijk ook eens in je spambox. 

Zodra de Drentse Schat klaar is voor verzending krijg je een e-mail dat wij de Drentse Schat op de post hebben gedaan. Zodra wij de Drentse Schat bij Business Post hebben afgegeven is de levering tussen de 1 en 2 werkdagen.

Neem direct contact met ons op! info@drentseschatten.nl of 085-1305986

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Bestellingen kunnen van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur afgehaald worden bij de VVV in Assen aan de Marktstraat 8.


Kunnen wij verder helpen?

Neem Contact Op

Lokale Schatten B.V
Havenkade 6
9403AH, Assen
085-1305986
info@lokaleschatten.nl
KvK: 84517492

100% Veilig betalen

PayPal / Ideal / Mastercard