Bezorging binnen 3 werkdagen

De Kaaswaag - Assen

Elk pakket is voorzien van een heerlijke wijn van een lokale slijterij of ondernemer. In het Kop van Drenthe pakket is een wijn te vinden van: De Kaaswaag in Assen.

Het product is dan niet lokaal maar de ondernemers is dat wel.

De Kaaswaag

De Kaaswaag in Assen staat al jaren bekend als de wijnwinkel van Assen. Niet alleen kun je hier heerlijke wijnen kopen maar ook een grote variatie aan kazen en delicatessen uit de hele wereld. Tegenwoordig heeft de Kaaswaag een eigen proeflokaal waar je ook kunt genieten van een high-wine en mooie wijnen gecombineerd met verschillende kaas-, vlees- of tapasplankjes.
 

Assen

Assen is de hoofdstad van Drenthe en de plek waar De Kaaswaag al sinds 2000 gevestigd is. Assen heeft sinds 1809 stadsrechten gekregen van Lodewijk Napoleon. De hoofdstad van Drenthe heeft vele diverse winkels en horeca waar je je makkelijk een weekend kan vermaken.

Drentse Schatten

De wijn is lekker en van een Nederlands echtpaar die naar Frankrijk is verhuisd. Vanuit elke plek in Drenthe is De Kaaswaag in Assen makkelijk bereikbaar door de vele toegangswegen.  

De wijn van De Kaaswaag zit in het pakket: Kop van Drenthe

vandenbeld-bq-2008-de-kaaswaag-drentse-schatten

Vandenbeld BQ

Merlot – Cabernet Sauvignon

Volle rode wijn met aangename tannine en veel fruit, fluwelig in de mond. Ruim twaalf maanden houtgerijpt op Frans eiken, geurend naar donker rijp fruit als bramen en cassis en een hint van vanille. Gemaakt van vooral Merlot druiven en een klein aandeel Cabernet Sauvignon. Drink deze wijn bij een mooi stuk rood vlees of in de winter bij het haardvuur. Heerlijk bij stoofpotjes en stevige kaassoorten.

Kop van Drenthe

kop-van-drenthe-drentse-schatten-lokale-ondernemers
wijnbar-de-kaaswaag
100% Veilig betalen

PayPal / Ideal / Mastercard